Aleida Buresh

Say hi!
Aleida van der Horst fotografie

Ik ben een mensen mens..

Creativiteit speelt al van jongs af aan een rol in mijn leven.
Ik heb de opleiding interieuradvisering in Zwolle gedaan en afgerond, maar kon mijn draai niet vinden in dit vak. Vanuit daar ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan studeren en in dit vak gaan werken. Totaal iets anders! En enorm inspirerend, leuk en mooi werk. Maar nooit kon ik creativiteit, in wat voor vorm ook, loslaten. Het speelde altijd een rol, van de inrichting in mijn huis tot aan schilderen tot aan koken en taarten bakken. Ik was altijd met van alles bezig. Altijd maar op zoek naar die creatieve uiting die echt bij mij zou passen en waar ik volledig mijn ei in kwijt zou kunnen.

In 2015 werd ik door mijn vader op het idee gebracht een basiscursus fotografie te gaan volgen en daar was het liefde op het eerste gezicht! Hoe meer ik me verdiepte in fotografie en mijn weg vond in wat mij aansprak, hoe meer ik erachter kwam hoe ik mijn creativiteit en mijn emoties hierin kwijt kon.
Ik ben minder gaan werken in de psychiatrie om het fotograferen meer uit te diepen, mijn eigen stijl te vinden en al snel werd Colors & Clouds geboren; een plek waar ik op fotografievlak al mijn gedachten, ideeën en dromen in kwijt kan.

Ik houd van portretfotografie. Ik ben een mensenmens en ben gek op het één op één contact met iemand, de persoon te leren kennen en connectie te zoeken die ik op beeld terug kan zien.

Ik hoop je te ontmoeten!

Aleida Buresh