liefdevol | verbonden | puur | intiem

Intimate Motherhood Session

Een ode aan de verbinding tussen jou en je baby

Liefdevol | verbonden | puur | intiem

Intimate Mother hood Session

Een ode aan de verbinding tussen jou en je baby

moder kind studio shoot

Intimate Motherhood Session

Jou vol in je kracht als moeder én vrouw, met je baby in je armen, vastleggen op beeld. De tijd bevriezen. Dit is het meest waardevolle wat je jezelf cadeau kunt geven.

In dit eerste levensjaar van je kindje is jullie tijd samen zo magisch en kostbaar. Negen maanden lang onlosmakelijk met elkaar verbonden in je buik en nu ligt je kindje in je armen. Wat een rijkdom en wat een wonder!

Dit meemaken is bijzonder. En intens. Je baby is zo afhankelijk van je. Misschien geef je wel borstvoeding of slapen jullie samen op één kamer met jullie kindje. Dat maakt dat je vooral het eerste levensjaar van je kindje nog zo intiem verbonden bent aan elkaar. De navelstreng is bij de geboorte doorgeknipt, maar zo voelt het misschien nog helemaal niet.

Wat een reis, dit nieuwe moederschap en alle hormonen die door je lijf gieren. De oerdrang om je te ontfermen over je baby… je herkent het vast allemaal!

Omdat dit eerste jaar zo intens, mooi, maar ook overspoelend, jezelf opzij-zettend en tegelijkertijd magisch is, bied ik Intimate Motherhood Sessions aan. Speciaal voor jou en je baby in dat bijzondere eerste levensjaar.

Deze magische, intieme en liefdevolle fotosessie vindt plaats in mijn studio. We zoomen in op jou en je baby in je armen en ik leg met liefde deze sterke band tussen jullie vast.

De meest intieme en intense tijd

Niets specialer en intiemer dan het eerste jaar met je baby. Nog zo verbonden samen.
Ik wil dit vastleggen

Wat gaan we doen?

Samen gaan we prachtige beelden maken. Jullie intieme band vastleggen. Ik bevries kleine momentjes tijd voor jullie… En jij ze kunt bewaren en als een schatkistje vol goud weer terugkijken. Klinkt mooi, he?

De Intimate Motherhood Session zal bij mij in de studio plaatsvinden. We nemen hier lekker de tijd voor. Er staat thee/koffie en wat lekkers voor je klaar om even te landen en elkaar wat beter te leren kennen. De shoot zelf zal 45-60 minuten duren. We houden rekening met de behoeften van je baby en volgen hem/haar daarin.

Je mag deze sessie zien als een verwenmoment voor jezelf. Even wat tijd voor jou en je baby, in alle rust prachtige beelden maken en na afloop hebben jullie foto’s in handen waar je je hele leven nog van kunt nagenieten. Wat een groot kado aan jezelf en je gezin. 

Ik werk tijdens deze sessies over het algemeen met flitslicht. Dit zorgt voor de sfeervolle, moody en schilderij-achtige beelden, samen met de nabewerking die ik doe. Van te voren hebben we contact over je wensen. En via de mail stuur ik je vooraf informatie met tips voor kleding en make-up. Op deze manier komt alles prachtig bij elkaar op beeld. 

Aanbod

Kies jouw schatkistje…

studio sshoot pakket small

Little Glimpse

€249

1 Uur fotografie in mijn studio

10 Digitale foto’s in hoge resolutie die je zelf uitkiest in een online gallerij

1 Print naar keuze van 20×30 cm

Extra digitale foto’s zijn bij te bestellen voor €10 per foto

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact over je wensen en stuur ik je aanvullende informatie

Koffie/thee en wat lekkers staan voor je klaar in de studio

studio sshoot pakket small

Sunbeam Treasure Box

€399

1 Uur fotografie in mijn studio

15 Digitale foto’s in hoge resolutie die je zelf uitkiest in een online gallerij

In dit luxe pakket wordt jouw Intimate Motherhood Session écht tastbaar door de met zorg samengestelde schatkist die ik speciaal voor jou maak. Hierin vind je o.a. een print naar keuze van 20×30 cm en een prachtig mini-album dat ik speciaal voor jullie samenstel

Extra digitale foto’s zijn bij te bestellen voor €10 per foto

Voorafgaand aan de sessie hebben we contact over je wensen en stuur ik je aanvullende informatie

Koffie/thee en wat lekkers staan voor je klaar in de studio

 

Stop de tijd. Bevries haar.
Even pauze. Adempauze.
Een moment alles stilzetten. Niets laten bewegen.
Ik wil even loslaten en kijken. Kijken naar jou.
De snelheid er even uit.
Een moment alleen maar in verwondering kijken naar wie jij bent.
En wie je aan het worden bent.

Jouw karaktertje in me opnemen.
Je lach. Je uitbundigheid. Je mollige handjes.

Het vuur in je ogen.
Die pure levenslust en kracht. En je zachte vriendelijkheid.
Mijn kindje.

Dit wil ik!
Over mij

“Moederschap was voor mij levensveranderend”

Leuk je te ontmoeten!

Hi, ik ben Aleida! De vrouw achter de camera 😉 En eigenaresse van Colors & Clouds Photography. Mijn bedrijf, waarin ik van mezelf mag spelen, groeien en bloeien. En dat maakt dat wat ik doe, steeds in ontwikkeling is. Vind ik leuk! 

Eén van de ontwikkelingen die ik doormaakte de afgelopen jaren, is mama mogen worden van ons prachtige meisje Ella. Wauw… een levensverandering, die ook een grote impact heeft op mijn manier van werken en mijn kijk op de waarde van fotografie binnen mijn bedrijf. Het ‘vastleggen van de unieke band tussen mama en haar kindje’ doe ik al een heel aantal jaren, maar ik kan je zeggen dat hier een grote en bijzondere verdieping in is gekomen.

Dit heeft invloed op alle beelden die ik maak, of het nou de band tussen  moeder en kind is, of een business shoot. De waarde van foto’s is moeilijk in woorden te pakken. Maar je voelt het wanneer je de foto’s ziet. Ík voelde het, toen tranen mijn ogen vulden bij het zien van deze foto hiernaast, van mij en Ella. Of de liefde die zichtbaar op beeld werd gepakt, tijdens een loveshoot die mijn man en ik een tijdje terug deden. Alsof je goud in handen hebt… En ik kan niet wachten om dit goud aan jou te geven.

Liefs Aleida

shoot op locatie
Reviews

Wat zeggen anderen?

''Vanaf het moment dat ik bij haar binnenstapte voelde het goed''

‘’Zo ontzettend blij met de prachtige foto’s van Aleida. Vanaf het moment dat ik bij haar binnen stapte voelde ik zo’n fijne, warme energie en vertrouwen. Hoewel ik haar nog nooit ontmoet had voelde ik de ruimte om mijn verhaal te delen en zag ik dat het haar raakte. Ik vond het enorm spannend om me ‘bloot’ te geven, mijn onzekerheden te laten zien…Anderzijds; hoe mooi is het als je in je kracht mag staan en het allermooiste gevoel vastgelegd mag worden. De liefde van een moeder voor haar kind! Een beeld waarvan ik hoopte,tot in het diepste van mijn zijn, dit ooit nog eens mee te mogen maken. Wat heeft Aleida dit prachtig gedaan en wat ik ben haar dankbaar!’’

Samantha

''Pure oprechte foto's, Wij blijven komen''

‘’Ik kom al járen bij Aleida, mijn dochter en ik hebben de traditie moeder-dochter foto’s te maken. Zij kan dit prachtig en inmiddels hebben we al een collage van 4 verschillende jaren hiervan (Mijn dochter is inmiddels 10). Ook mijn zwangerschapsshoot heeft ze gedaan. Een lieve, vriendelijke, warme persoonlijkheid met oog voor detail en die pure en oprechte foto’s maakt zonder het “gemaakte” wat ik vaak zie in foto’s gemaakt door een fotograaf. Wij blijven komen.’’

Xandra

''ik voel me snel op mijn gemak''

‘’Aleida maakt erg mooie foto’s! Ik sta niet graag voor de camera, maar ze geeft goede aanwijzingen hoe je kunt staan en door haar warme persoonlijkheid voel je je snel op je gemak. Dit geldt ook voor mijn kinderen, waardoor mijn kinderen echt durven te lachen en er ook mooie, spontane kiekjes ontstaan. Helaas is ze verhuisd, maar we rijden graag die kant op voor een leuke shoot! De binnen en buiten shoots zijn beiden aan te raden.’’

Judith

Reviews

Wat zeggen anderen?

"Vanaf het moment dat ik bij haar binnen stapte voelde het goed"

‘’Zo ontzettend blij met de prachtige foto’s van Aleida. Ik vond het enorm spannend om me ‘bloot’ te geven, mijn onzekerheden te laten zien…Anderzijds; hoe mooi is het als je in je kracht mag staan en het allermooiste gevoel vastgelegd mag worden. De liefde van een moeder voor haar kind! Een beeld waarvan ik hoopte,tot in het diepste van mijn zijn, dit ooit nog eens mee te mogen maken. Wat heeft Aleida dit prachtig gedaan en wat ik ben haar dankbaar!’’ – Samantha

''Pure oprechte foto's. Wij blijven komen''

‘’Ik kom al járen bij Aleida, mijn dochter en ik hebben de traditie moeder-dochter foto’s te maken. Zij kan dit prachtig en inmiddels hebben we al een collage van 4 verschillende jaren hiervan (Mijn dochter is inmiddels 10). Ook mijn zwangerschapsshoot heeft ze gedaan. Een lieve, vriendelijke, warme persoonlijkheid met oog voor detail en die pure en oprechte foto’s maakt zonder het “gemaakte” wat ik vaak zie in foto’s gemaakt door een fotograaf. Wij blijven komen.’’

Xandra

''ik voel me snel op mijn gemak''

‘’Aleida maakt erg mooie foto’s! Ik sta niet graag voor de camera, maar ze geeft goede aanwijzingen hoe je kunt staan en door haar warme persoonlijkheid voel je je snel op je gemak. Dit geldt ook voor mijn kinderen, waardoor mijn kinderen echt durven te lachen en ook mooie spontane kiekjes ontstaan. Helaas is ze verhuisd, maar we rijden graag die kant op voor een leuke shoot! De binnen en buiten shoots zijn beiden aan te raden.’’

Judith

Portfolio

Nieuwsgierig naar mijn werk?

Contact

Interesse in de Intimate Motherhood Session?

Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op. Niets ontvangen? Kijk even in je spam, want daar beland mijn mail soms.

Privacy verklaring

Op de hoogte blijven

9 + 3 =