sfeervol | puur | VRijheid | liefdevol

Studio Portret Minisessies

Zaterdag 13 januari 2024

AanbodPortfolio
shoot op locatie 2

Een mini portret sessie – voor jezelf, je bedrijf, of voor jullie samen

Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 13 januari in mijn studio in Steenwijk, waar ik met zoveel plezier en liefde mijn werk maak.

Én.. ik gebruik niet alleen daglicht, zoals voorheen, maar vul dit nu aan met flitslicht. Door deze combinatie van lichtsoorten, kan ik nog meer met het licht spelen. Zodat ik precies díe moody, intieme en sfeervolle beelden krijg, waar ik zo van houd. 

 

Jezelf

*Wat vieren wij onszelf als vrouw toch echt nog te weinig! En wat is het TOF als je jezelf dat nu gaat toestaan! Of het nou in de vorm van zo’n prachtig beauty portrait is. Of een stijlvolle mini boudoir shoot. Vier jezelf, vrouw! 

Je gezin

*Lieve mama, ga nou eens ein-de-lijk dat prachtige portret samen met je kindje(s) maken! Ze groeien zo snel. En hun pure snoetje is zooo waardevol om voor altijd vastgelegd te hebben.  

*Oe, dat lieve baby’tje in je steeds boller wordende buik! Tóch dat grote wonder van je prachtige lijf nog even vast laten leggen? En psst, zo’n minishoot kost minder tijd, dus ook energie. Heel handig nu je zwanger bent en je juist lekker rustig aan mag doen..  

*En wat dacht je van jij met je geliefde..? Wordt het tijd om jullie samen weer eens vast te leggen?  

 

 

Je bedrijf

Ben jij die businessvrouw die nu toch echt wel weer nieuwe foto’s wil, maar mogen dit foto’s zijn die heerlijk veel sfeer hebben, lekker donker en moody en dus ook net een beetje anders dan anders in de businesswereld?

Relatie

 *En wat dacht je van jij met je geliefde..? Wordt het tijd om jullie samen weer eens vast te leggen?  

 

 

Business shoot

Jij bent je bedrijf. Jij ademt je bedrijf.
Ik wil een business shoot!

Beelden voor jouw business

Deze dag zal plaatsvinden op zaterdag 13 januari in mijn studio in Steenwijk, waar ik met zoveel plezier en liefde mijn werk maak.

Én.. ik gebruik niet alleen daglicht, zoals voorheen, maar vul dit nu aan met flitslicht. Door deze combinatie van lichtsoorten, kan ik nog meer met het licht spelen. Zodat ik precies díe moody, intieme en sfeervolle beelden krijg, waar ik zo van houd. 

 

 

shoot op locatie
Portfolio

Een inkijkje in eerdere mini shootdagen

Informatie over de dag

En dan nu alle ins & outs over de Studio Portret Minisessies! 

shoot op locatie

Investering

Studio Portret Minisessie €129,- per minishoot. Dit is inclusief 5 digitale, bewerkte HR beelden.
Bijbestellen van extra foto’s is mogelijk tegen meerprijs van €10,- per foto.

Praktisch

  • De shoot vindt plaats in mijn studio in Steenwijk.
  • In een persoonlijke online galerij selecteer je jouw favoriete foto’s 
  • Maximaal 3 personen per tijdslot (mocht je met meer dan 3 personen willen komen, dan overleggen we even over de mogelijkheden en reken ik een meerprijs) 
  • We maken gebruik van een moody, intieme en sfeervolle licht- en background set-up 

Data & Tijden

Voor de Mini Portretshoot op zaterdag 13 januari zijn 5 tijdsblokken ingepland. De shoottijd is 30 minuten. 

5

9.30 – 10.00 uur
10.10 – 10.40 uur
10.50 – 11.20 uur
11.30 – 12.00 uur gereserveerd
12.10 – 12.40 uur gereserveerd
13.30 – 14.00 uur gereserveerd
14.10 – 14.40 uur

Contact

Interesse in een mini shoot?

Privacy verklaring

11 + 9 =